Prizee: Free Games and Presents!

2008. március 27., csütörtök

A kapcsolatokat átalakították - Popomundo

A következőket változtatták meg:
1. Az kapcsolati formák mostantól kategóriákra lesznek bontva (szóbeli, fizikai, telefonos, szexuális, stb.). Az interakcióid minden egyes személlyel korlátozva lesznek, 1/kategória és 3/nap mennyiségre.

2. Sok kapcsolati forma csak bizonyos speciális helyen, illetve bizonyos tevékenységet végző emberek számára lesz elérhető.

3. Senki sem kerül automatikusan haza (vagy a másikhoz) azért, mert szeretkeztek.

4. Az új viselkedési beállítások előbb-utóbb új kapcsolati formákat is elérhetővé tesznek. (Ezek is bevezetésre kerülnek most.)

5. A szemérmes és a kicsapongóbeállítások sem azonosak a korábbival. Az, hogy szemérmes vagy, nem garancia arra, hogy nem fekszel le valakivel, de biztosan SOKKAL nehezebben. Ha pedig kicsapongó vagy, nem elég, hogy a megfelelő interakciós formát ahhoz, hogy ágyba vigyél valakit, de SOKKAL könnyebben megtörténhet.

6. Tartsd észben, hogy a másik kedvének, szerelmének vagy gyűlöletének minél magasabbra feltornászása nem szükségszerűen a a legjobb módja a jó kapcsolat fenntartásának. Egészséges egyensúlyban kell lennie a két karakter hangulatának ahhoz, hogy a kapcsolat fejlődjön.

7. Tartózkodj a romantika vagy a gyűlölet legmagasabb fokozatainak elérésétől, hacsak nem állsz készen szembesülni a szex vagy az erőszak következményeivel.
(Némely interakció KOMOLY sérüléseket okozhat a karakterednek!)

8. Jelenleg jóval több, mint 100 kapcsolati forma érhető el az új rendszeren, és lesznek még újak, ahogy megyünk tovább.

Nincsenek megjegyzések: