Prizee: Free Games and Presents!

2008. január 17., csütörtök

Regionális Fejlesztés Operatív Program

Ma kaptam egy fehér polót a ROPtól. Természetesen más színben is küldenek polót. Csak nekem ilyen színben küldtek. Még az előtt töltőtem ki a kvízüket mielőtt regisztrációs lett volna.

Most pedig ezt írták ki a honlapjukra:

1. A kvíz kitöltéséhez regisztráció szükséges. Egy felhasználónévvel, e-mail címmel és postai levelezési címmel csak egy regisztrációt fogadunk el!
2. Az aktuális kérdéssor egy regisztrációs névvel csak egyszer tölthető ki. A kérdéssor frissülését követően természetesen minden Játékos tiszta lappal indul.
3. Havonta az első 30 telitalálatos - azaz 13+1 helyes választ tartalmazó - megfejtést beküldő játékos tárgynyereményben részesül. A nyereményeket a helyes megfejtés beérkezését követő hónap 10. napjáig postázzuk. Az előző havi nyertesek névsorát minden hónap 5-ig a Hírek rovatban tesszük közzé.
4. A nyereményeket ajánlott küldeményként postázzuk, a téves kézbesítésekért, illetve a küldemény meg nem érkezéséért felelősséget nem vállalunk. A feladóhoz visszaérkezett küldemények nem kerülnek újra kipostázásra.

http://www.rop.hu/?p=rop_kviz

Nincsenek megjegyzések: