Prizee: Free Games and Presents!

2008. április 30., szerda

Club Metro

A kép csak illusztráció.

Mi a Club Metro?
A Club Metro a Metro hírújság hűségklubja. A hűségklub időszakos, kedvezményes ajánlatokat biztosít klubtagjainak, amelyek a Metro hírújságban és a clubmetro.hu oldalon találhatók meg. Ön is a hűségklub tagja lehet, ha regisztrál. A Club Metro tagság ingyenes, és a kedvezményeket csak a kártyával lehet igénybe venni.

Miért Online?
Mert így kedvezményes ajánlataink folyamatosan elérhetővé válnak és mert fontos nekünk, hogy klubtagjaink minden új kedvezményről, aktuális információról azonnal értesülhessenek.

A Club Metro-kártya
- Ingyenes
- Névre szóló
- Tulajdonosa mind a Metro hírújságban,
mind az interneten megjelenő ajánlatainkat igénybe veheti.

Kártyaigénylés
Regisztráljon oldalunkon és 1 hónapon belül elküldjük önnek névre szóló klubkártyáját. Felhívjuk figyelmét, hogy a regisztrációnál minden kötelezően kitöltendő adatot pontosan adjon meg.
Kérjük, lehetőség szerint ne csak a kötelezően kitöltendő kérdésekre adja meg válaszait, hanem egyéb kérdéseinkre is. Ezek az információk segítenek minket abban, hogy ajánlatainkat és szolgáltatásainkat minél inkább klubtagjaink igényei szerint alakíthassuk.
Adatait bizalmasan kezeljük, melyről bővebb információt a Feltételek és szabályzat címszó alatt talál.Amennyiben Önnek már van Club Metro-kártyája, abban az esetben:
- igényelhet egy új kártyát, csak regisztrálnia kell,
- avagy használhatja régi kártyáját továbbra is, de előfordulhat, hogy bizonyos kedvezményeket nem tud igénybe venni majd.


Kártyahasználat
Club Metro-kártyájával ön jelenleg az alábbi szolgáltatások igénybevételére jogosult:
- kedvezményes Club Metro-ajánlatok a Metro hírújságban és az interneten
- nyereményjátékok

Az információk a Club Metro oldaláról vannak.

http://users.clubmetro.hu/index.php?new_reg=1

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

nekem 1 hónap alatt megérkezett...